Garagedeuren

GARAGEDEUREN – Groei voor ruimte en veiligheid.

Wie op zoek is naar iets speciaals voor de garage, kiest al gauw voor een volautomatische ROMA deur van aluminium. Laagplafond-, roldeuren en rolhekken van ROMA worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig aluminium, zijn onderhoudsarm en bieden jarenlang zekerheid. Ze worden uitsluitend met een motor uitgevoerd en middels een intelligente techniek aangestuurd.

Het fijne lamellenprofiel onderscheidt zich in de markt van de gewone panelen sectionaaldeuren. Minimaal ruimteverlies tezamen met de geavanceerde en volledig ingekapselde technologie geven de garage zowel van binnen als van buiten een degelijk uiterlijk. Elke deur wordt individueel op maat gemaakt en past perfect in uw garage.

Het efficiënt gebruik van de ruimte is een opvallend voordeel van de ROMA garagedeuren. In plaats van te kantelen, openen onze deuren ruimtebesparend en voorkomen zo niet alleen schade aan uw auto, maar benutten zo tevens optimaal de ruimte. Bovendien bieden ze effectieve bescherming tegen weersinvloeden, diefstal en beschadiging.

ROMA garagedeuren zijn gecertificeerd en voldoen aan de strenge veiligheids- en prestatie-eisen volgens de productnorm DIN EN 13241-1. Gegarandeerd middels de CE-markering

Uw zonweringsspecialist adviseert u graag over rolluiken, zonwering, garagedeuren, buitenjaloezieën en/of screens, vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan.

Bekijk voor meer informatie onze Folder Garagedeuren

Share on Pinterest